Tässä meni päivä jos toinen kuin siivellä. Kovan flunssan ansiosta nukuin perjantaina jopa 14-20 ja 03-14. Saisi olla aina flunssa ni sais nukutuksi! Ja kuten arvata saattaa, monen tunnin unien jälkeen on aivan sekaisin. Menee tovi jos toinen herätessä. Sitten kun olen valmis kirjoittamaan uutta kirjoitusta, niin eiköhän netti mene ja katkea.. HUOH!

Nukkumisen lisäksi on tapahtunut jotain muuta hyvää, sillä pennut syntyivät viime yönä! Neljä poikaa ja kaksi tyttöä. Meille on tulossa poika, ja olemme siinä "poikalistalla" numero 2. Eli näillä näkyminen meille pitäisi tulla pentu! jeejee! Mutta juhlitaan sitten vasta kun kaikki on aivan varmaa!

Eilen kävin kebabilla paikallisessa pizzeriassa ja voin vaan todetta, että on se niiiiiin hyvää. Ainut vaan, että syöminen oli todella hidasta kun joka paikka oli täynnä räkää eikä henki kulkenu mihinkää! Sen lisäksi tuo paniikkihäiriö puski taas pintaa fiiliksen "tukehdut siihen", ni jopas tuntui syöminen vaikealta... Vei kaiken keskittymisen kyllä ihan kokonaan.

Tosiaan flunssa alkaa jo helpottaa ihan kivasti. Yhtä nopeasti on paraneminen alkanut kuin se tuli. Emäntä sen sijaan on aika kipiä vielä. Kävi töissä kipeenä yhden päivän, vaikka kielsin, ja sitten taas takaisin saikulle. Ei siinä ollu mitää järkeä, mutta minkäs sille voi kun hän on niin kovin tunnollinen ihminen.

Musiikkiakin olen saanut tehtyä jonki verran, ihan kivan melodianki sain tehtyä. Ärsyttää vain kun koko ajan takaraivossa on ajatus "et sä osaa".. Lopulta se johtaa siihen, että kaikki alkaa maistua pakkopuulta.

En muista olenko aikasemmin maininnu, mutta kärsin myös keskittymishäiriöstä. En ikinä ostaa keskittyä yhteen asiaan ja sekös ärsyttää. Aina kun teen musaa, pelaan football manageria samalla ja surffaan samalla. Ja kuten arvata voi, ei mistään tule mitään. Vaikka kuinka kovasti yritän, niin en vain pysty keskittymään siihen yhteen ja tiettyyn asiaan. Plaah..

Tässä olen katsellu nhl finaalia ja harmittaa kyl ku pingviinit vie kannun. Se yksinkertaisesti haluaa sitä enemmän. Tukkii keskialueen ja tappaa detroitin pelinrakentelun täysin. Sitten kun Fleury pelaa vielä hyvin. No just tällä sekunnilla Detroit kavensi 1-2. Eli vielä sillä on tsänssit! Jotenki en vaa usko sen nousuun. Onhan tota peliaikaa vielä 6min.. No se siitä.

Tuosta painosta sen verran, että kyllä itseä vähä harmittaa sen nousu.. Vaikka en nyt lihavalta näytä, ni on kyllä tuota mahaa tullut jonki verran. Toisinaan innostun ja päätän, että nyt laihdutan! Sitä kestää päivän kaksi kun taas masennus vie voiton. Ei vaan kiinnosta yhtikäs mikää. Vielä ku ympärillä tapahtuu kaikkea paskaa koko ajan ni ei nappaa senkää vertaa.

Tosiaan olin sellainen "osa-aikainen kiusattu". Ei mitään vakituista, mutta kuitenki koko ajan jotain pientä. Eniten jouduin kiusauksen kohteeksi vaatteistani ja kengistä. Jotain kirpputorilta ostettuja, enkä ikinä seurannu mitään muotia. Olin aivan oma itseni ja sitä olen nykypäivänäkin.. Tosin olen hieman enemmän muotitietoinen ja puen itseni siististi. Ei sitä lapsuudessa vaan rahaa ollut. Äiti yksin minut ja pikkusiskoni kasvatti. Hän oli siivoja, ni arvata voi ettei ylimääräistä rahaa ollut..

Koska tämä musiikkii minua niin kovasti kiehtoo, olen vähän miettinyt, että josko sitä lähtisi opiskelemaan audiovisuaalista alaa. Toverini Jarkko sen jo teki, tänää sai tietää, että pääsi kouluun sisää, joten onnea hänelle. Itseäni vaan jotenki pelottaa kun ei pysty keskityyää ja muutenkaa noi koulut eivät ole koskaa menny hyvin, että tulisko siitä jotain.

40 sekkaa.. kyl detroit ny hävii! 30 sek... paitsio.. No joo.. Meen pois ku ei enää huvita kirjoitella. Kattellaan!