Näin on se laihdutus lähtenyt liikkeelle. Sunnuntaina paino oli 102,4 ja tänään se oli 99.4. Vettä paljon, ananasta, mustikkasoppaa ja pinaattilettuja. Paljon ruisleipää ja fitness muroja. Kummasti on alkanut kadota sellainen jatkuva turvotus. Olen pyrkinyt jättämään melkein kaiken sokerin ja suolan pois. Sokeria olen syönyt jogurtin muodossa.

Hieman yllätyksenä on tullut se, että Minun ei ole laisinkaan tehnyt mieli mitään hyvää. Tämä minua suuresti ihmetyttää. Ja vaikka tekisin, en söisi tippaakaan. Näin on paljon parempi. Huomiseksi Minulle on ristoranten tonnopizza. Siitä sitten saakin suolaa viikon edestä. Kaloreita siinä ei onneksi ole kuin vähä alle 800. Jos en nyt kovin väärin muista. Jopa maksalaatikossa on enemmän kaloreita! Pitää myös muistaa itseään hemmoitella välillä. Liian tiukka kuri johtaa usein ahmimiseen ja joillakin laihdutuskuuri saatta loppua seinään.

Tästä kaksi viikkoa eteenpäin niin tavoite on olla 95kg. Sen jälkeen alan hiljalleen aloittamaan fyysisen treenin. Vatsoja, punnerruksia jne. Mietin, että kun ollaan 90kg tienoilla niin voisi käydä salissa. Jos löytyy vain motivaatiota. Kovasti on alkanut mieli harrastaa fudista. En kylläkään ole koskenut palloon todella moneen vuoteen. Jos ensi kesäksi pääsisi siihen kuntoon, että jaksaa juosta 90min väsymättä. Se olisi kivaa.

Tänään alkoi flunssa. Kun heräsin niin oli tosi paska olo. Juuri sellainen välimaasto. Välillä on lämpöä, kurkkua kipiä ja voimaton olo. Sitten välistä saattaa olla hetken aikaa kaikki ok. Tiesin kyllä jo eilen, että kohta tulee flunssa kun menny jo parin päivän ajan inhottavia kylmiä aaltoja pitkin kroppaa.

En ole nyt kolmeen päivään ottanu mirtazapinea, koska koen sen aiheuttavan minulle, ei niin syvää unta. Tuntuu kuin ei olisi nukkunut ollenkaan. Nyt on kolme päivää menny ihan ok. Välillä unen saanti kestää ikuisuuden, mutta kai se siitä. Eipä ainakaan ole pyöriny rahahuolet ym paskat päässä mitä normaalisti pyörii.

Surullinen ole yhä, tänään koitin vähän helliä toista, mutta eipä se lämminny.. Myöhemmin kysyin, että josko olisi tullu minun kanssa yhdessä suihkuun, niin ei tullu.. Meni vaikeaksi, näki ihan selvästi ettei toinen halua. Jospa sillä on joku toinen? Jos olisi, niin eipä haittais.. Saisinpa "syyn" erota.. Kun nykyisellään olen aivan liian heikko tekemään sitä. Enkä kyllä pärjäisi taloudellisesti mitenkään.

Täytyy tunnustaa, että alkaa pikku hiljaa todellaki vituttaa tämä kotona olo. Ei ole tehnyt mieli tehdä musiikkia kolmeen viikkoon, en keksi enää mitään tekemistä. Koko elämältä on sisältö kadoksissa. Usein kun menen nukkumaan, toivon, että saisin toisen mahdollisuuden. Mahdollisuuden aloittaa kaiken alusta. Sillä nyt olen isompi ja fiksumpi. Tekisin paljon asioita toisenlailla.. Toivossa on hyvä elää, vai mitä se lapamato sanoikaan?

Enpä nyt tiedä. Moneen päivään ei ole ollut minkäälaista juoksu aivoissa. Ei mitään ideoita, ei yhtään mitään. Normaalisti tykkään kirjoittaa pitkään, mutta nykyään ei vaa aivoissa juokse yhtää mitään. Ei synny teksiä, ei musiikkia, ei yhtään mitään. On joku henkinen lukko varmaa päällä.. Ei voi tietää???